Als toonaangevend tuincentrum met een specifieke kijk en veel liefde voor de natuur krijgen wij enorm veel producten onder ogen die men graag via onze winkel wil verkopen. Soms zijn dat artikelen die ook wij buitengewoon mooi of interessant vinden. Maar ja je kunt nu eenmaal niet meer in je winkel zetten dan de ruimte toelaat.
Toch willen we u sommige unieke, exclusieve of extra interessante artikelen/producten niet onthouden. Daarom hebben wij, speciaal voor dat doel, deze bescheiden online winkel ingericht. Kijk maar eens rond of er iets van uw gading bij zit.

Onze andere winkel

Mooie, aparte, exclusieve, interessante, gewilde, populaire en wil-je-gewoon-hebben artikelen vindt u hier en bestelt u hier … online

Bestellen is heel eenvoudig. Vul het bestelformulier onderaan deze pagina in en klik de door u gewenste artikelen aan.
Klik, als u klaar bent, op ‘Verzend’.

Windgong naturel

Wie kent ze niet, de verschillende windgongs met de bekende belgeluiden. Deze is wat rustiger van karakter. Met de hand gemaakt van allerlei materialen die in de natuur te vinden zijn. Het geluid is zeer bescheiden en klinkt rustgevend. Bovendien een ‘plaatje’ om te zien!

€ 6,99

Bestel via het bestelformulier onderaan deze pagina

Vogelklok

Dit is een bijzondere klok. Dat hij fraai is en in elk interieur in te passen is zie je meteen. Op de wijzerplaat zijn diverse vogels afgebeeld die u in uw eigen tuin ook zomaar kan tegenkomen. Elk uur speelt de klok het gezang af van de vogel die hij aanwijst. Wees gerust, in de nachtelijke uren houdt hij zijn snavel.

€ 19,99

Bestel via het bestelformulier onderaan deze pagina

U ontvangt per ommegaande een bevestiging van uw bestelling op het Email adres dat u heeft ingevuld. In deze Email vindt u tevens een betaalverzoek. Zodra wij uw betaling binnen hebben zenden wij uw bestelling per eigen bezorgdienst of een externe bezorgorganisatie naar het door u opgegeven adres.

De verzendkosten in de plaatsen Soest, Soesterberg, Baarn, Lage Vuursche, De Bilt, Bilthoven, Maartensdijk, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Den Dolder bedragen € 5,-

Andere plaatsen in overleg.

Bestelformulier

Klik de door u gewenste artikelen aan