Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl

 

violen aanbieding

Zo, we staan er gekleurd op deze week … met een lekkere aanbieding violen. Daar hebben we er héél erg veel van in talloze soorten en kleuren. Zoals u gewend bent van ’t Vaarderhoogt, van de best mogelijke kwaliteit. De lente is in aantocht, dat voelen wij en het kan niet anders of u voelt het ook. Dus fijn de tuin in met uw nieuwe violen om een prachtig nieuw kleurenfeest aan te planten. Als het eenmaal staat en u houdt het een beetje bij (uitgebloeide zaaddozen verwijderen) dan houdt u héél lang plezier van uw kleurentapijt!!

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.