Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

DE KASTELEIN MAG U WEER ONTVANGEN, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN OP HET TERRAS

We staan te popelen om u weer van onze heerlijkheden te laten genieten. Bakkie vers gemalen koffie met wat lekkers, of voor de grotere trek een lekkere lunch. Ons team staat op stoom en kan bijna niet wachten om u te ontvangen.

We doen het met forse tegenzin, maar de overheid eist van ons dat we een Corona-check doen als u aankomt (vanaf 25 september). Zodra deze maatregel vervalt zijn we de eersten om de check-app te vernietigen. Dank u voor uw begrip.

Openingstijden zijn van 09.00 tot 17.00 uur.
De zondagopeningen zijn gelijk aan die van ‘t Vaarderhoogt.

Remco Heinen en het team.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

WIJ BEZORGEN UW BOOM (BOMEN) THUIS

Kijk eens rond in een tuin waar één of meerdere bomen staan. Een prachtig keizerlijk gezicht. En dat niet alleen; bomen nemen o.a. CO2 op en geven daar zuurstof voor terug. Er zijn voop bomen die de aanblik van de tuin complementeren, maar er zijn ook volop bomen die u elk jaar weer kan oogsten. Lekker hoor, appels, peren of kersen uit eigen tuin.

Kom maar kijken bij onze uitgebreide bomencollectie. Onze medewerk(st)ers zullen u graag helpen als u vragen heeft. De eerste vraag “hoe krijg ik hem thuis” hebben wij al voor u beantwoord. Woont u in de regio Soest e.o., dan komen wij uw boom thuisbengen. Woont u wat verder weg, dan overleggen we samen hoe uw boom bij u thuis komt.

Ons terrein staat, óók in de na-zomermaanden boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl

Extra warm aanbevolen van ’t Vaarderhoogt

Heerlijke, comfortabele winteravond artikelen. In onze winkel, óf online bestelbaar. Klik maar op de foto hieronder.