Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

 LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN IS GESLOTEN

Net als alle andere horecabedrijven moeten wij tot onze spijt momenteel de deur gesloten houden. Met de wens dat wij u op de kortst mogelijke termijn weer mogen ontvangen wensen wij u sterkte en veel warmte in huiselijke kring.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

PS u kunt natuurlij wel gebruik blijven maken van onze verschillende bezorgservices. Kijk op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl

Ons terrein staat, óók in de na-zomermaanden boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.