Het water loopt je in de mond als je al dat supergezonde en heerlijke fruit op de schaal ziet liggen. Néé niet gekocht op de markt of bij de groenteman, maar zelf geteeld in eigen tuin. Dat is pas een hobby waar je veel voldoening uit haalt. Reken maar dat je trots bent als je je eerste zelf geteelde kers, bes, appel, peer of wat dies meer zei aan anderen presenteert. En wij horen van onze klanten dat het ook beter smaakt. Dat kan verbeelding zijn … maar toch?!

Uw fruitkwekerij hoeft echt niet groot te zijn. We hebben tegenwoordig fruitbomen in heel veel soorten, die klein blijven en ook nog sneller vruchten geven. Kan dus ook op balkon, terras of in een kleine tuin.

We hebben even voor u opgezocht wat er allemaal in bijvoorbeeld blauwe bessen zit. Bent u er klaar voor?: …… vitaminen a, c, b , b1, b2, b6, e, k, en ook ijzer, calcium, magnesium, fosfor en kalium

We hebben er nog een extra ingrediënt aan toegevoegd, namelijk 20% kassakorting.

Tot gauw

—————————————————————–

Ook elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Aanbieding fruit

Om u nog eens te laten weten dat wij als tuincentrum zéér begaan zijn met alles wat groeit en bloeit. U bent uitgenodigd om met eigen ogen te zien dag wij werken in de geest van de natuur en daardoor nóg groener dan u van een tuincentrum zou verwachten. Nú is wellicht een mooi moment. Dan ben u er even lekker uit in een gezonde omgeving. 

Lente op het buitenterrein
violen met 20% korting

Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl