Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

DE KASTELEIN MAG U WEER ONTVANGEN, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN OP HET TERRAS

We staan te popelen om u weer van onze heerlijkheden te laten genieten. Bakkie vers gemalen koffie met wat lekkers, of voor de grotere trek een lekkere lunch. Ons team staat op stoom en kan bijna niet wachten om u te ontvangen.

We doen het met forse tegenzin, maar de overheid eist van ons dat we een Corona-check doen als u aankomt (vanaf 25 september). Zodra deze maatregel vervalt zijn we de eersten om de check-app te vernietigen. Dank u voor uw begrip.

Openingstijden zijn van 09.00 tot 17.00 uur.
De zondagopeningen zijn gelijk aan die van ‘t Vaarderhoogt.

Remco Heinen en het team.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Het lijkt wel een tuinplantenmania

We zijn alweer in de 4e en tevens laatste week van onze september tuinplanten-actie beland. Om alle last-minute tuiniers ook nog een kans te geven duurt deze week maar liefst 12 dagen. Zondag 3 oktober is de definitoeve laatste dag. Dus als u nog aan de slag wilt (en dat bevelen wij van harte aan), kom dan direct naar ‘t Vaarderhoogt. Wij hebben een ware zee aan tuinplanten voor u opgesteld. Allemaal van de echte Vaarderhoogt kwaliteit, allemaal met 25% korting bij de kassa!!!

Tot gauw
Team Vaarderhoogt

TUINPLANTEN 25% KASSAKORTING

Ons terrein staat, óók in de na-zomermaanden boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl