Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl

 

op vakantie naar 't Vaarderhoogt

Veel inwoners in onze regio gaan niet weg naar een verre vakantiebestemming of zijn inmiddels alweer terug. Maar ja, dat vakantiegevoel – er even lekker ongedwongen tussenuit – blijft toch wel lekker. Hoe kun je gemakkelijk een extra vakantiedag aan deze zomer toevoegen. Nou da’s niet zo moeilijk: zet koers naar de Dorresteinweg 72b in Soest en breng een bezoek aan ’t Vaarderhoogt. Daar kunt u volop genieten van héél veel prachtig, levend groen, heerlijke geuren en zeeën van kleuren. Maak een ontdekkingsreis langs al die verschillende soorten in planten, bomen, struiken en de verrassende hoeveelheden groenten, kruiden en fruit. Misschien wel uw nieuwe, gezonde hobby. Vergeet vooral niet om aan te schuiven op het sfeervolle terras of binnen bij onze herberg De Kastelein.

Graag tot spoedig ziens bij ons.
Team Vaarderhoogt

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl