Het lijkt er nu toch echt op dat we getrakteerd worden op een langere periode van mooi en zacht weer. De zon komt uit zijn schuilplaats en gaat stralen of het een lieve lust is. Kunt u eindelijk echt genieten van de tuin, of van uw mooie bakken en potten op uw balkon of terras.

Wellicht heeft de zware regenval hier en daar te heftig huisgehouden en zijn er planten beschadigd. Da’s jammer, daar moeten we wat aan doen. Daarom doen wij wat we anders nooit doen; we herhalen een aanbieding van enkele weken geleden: de sixpacks.
U weet wel: Petunia’s, Cineraraia’s, Lobelia’s, Alyssums, Impatiëns, Tagetes, Verbena’s, Nicotiana’s, Cupjes, Polygonen, Vlijtige Liesje, Afrikanen, Salvia’s. U kunt er de héle tuin mee aankleden voor een prijs waarvan we ons afvragen: HERINNERT U ZICH DEZE NOG NOG NOG ???

Weg met de inflatie, lang leve de natuur. 

Tot gauw.

Sixpacks

Om u nog eens te laten weten dat wij als tuincentrum zéér begaan zijn met alles wat groeit en bloeit. U bent uitgenodigd om met eigen ogen te zien dag wij werken in de geest van de natuur en daardoor nóg groener dan u van een tuincentrum zou verwachten. Nú is wellicht een mooi moment. Dan ben u er even lekker uit in een gezonde omgeving. 

Lente op het buitenterrein
violen met 20% korting

Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl