Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

DE KASTELEIN IS VOORLOPIG GESLOTEN.

De regering heeft nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen het corona virus. O.a. alle horecabedrijven zijn gedurende enkele weken gesloten. Wij houden van mensen, van gezelligheid, van lekker eten en drinken, maar om U en ons te beschermen is ook De Kastelein voorlopig dicht.

Dat betekent dat U tijdens uw bezoek aan ‘t Vaarderhoogt even niet een ‘bakkie’ kunt doen, of gezellig wat eten.

Dank u voor uw begrip.

Remco Heinen en het team.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Tijdens de kerstperiode vindt u alle aanbiedingen op een verzamelpagina. Klik op deze balk.

We blijven het zeggen:

De allerbeste periode om nieuwe aanplant in uw tuin te zetten is NU, het najaar. De grond is momenteel relatief warm en zacht. Vaste planten, heesters en bomen zullen gemakkelijk aanslaan en verder wortel schieten. Begint het nieuwe groei en bloeiseizoen, dan heeft uw nieuwe aanplant een voorsprong. Uw tuinsucces is dan niet alleen veel eerder, maar ook veel beter. Ons showterrein staat boordevol, de keus is enorm en de kwaliteit, zoals u van ons gewend bent, super!!!
Aanbieding week 38

Twiet, twiet, twiet, tjilp, tjilp:

U ziet het, wij spreken ook vloeiend ‘vogels”

… niet dat we echt met vogels converseren, maar eerder omdat wij ze begrijpen. Als ze eenmaal uw tuin of terras bevolken, raakt u er niet op uitgekeken. Hang maar eens zo’n silo op, of plaats een voederhuisje, of pindakaashouder. Verbazingwekkend hoe snel ze in de gaten hebben, dat er wat lekkers te halen valt. Er zijn zo’n 40 vogelsoorten die u mogelijk met hun bezoek vereren. Neem een luie stoel en ga er eens op uw gemak voor zitten … geen TV-programma wat zó leuk is.
In onze kasruimte hebben wij een flink stuk ingericht met álles wat vogels bij u ‘over de vloer’ brengt. Natuurlijk wel, zoals u van ons weet, biologisch verantwoord en door de vogelbescherming aanbevolen.
Aanbieding week 38

Onze grote regentonnenactie is afgelopen. Maar bent u inwoner van de gemeente Soest, dan blijft voor u de gemeentelijke subsidie op regentonnen en Bokashi-emmers van kracht.

Ga naar de gemeente en neem uw aankoopbon mee. Op vertoon van uw aankoopbon ontvangt u 21% BTW terug!