Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl

 

September: de tijd vloog langs en onze superaanbiedingn vlogen de deur uit. Wat een geweldige maand is september geweest. Dank u allemaal voor de overweldigende belangstelling.

Momenteel zijn we alweer aan het broeden op nieuwe aanbiedingen warmee we u blij kunnen maken. Nou houdt deze webpagina en de kranten maar goed in de gaten, want er komt wat aan hoor.

O ja; de inschrijvingen van onze Doe-Avonden zijn weer van start gegaan. Zoals verwacht lopen ze weer snel vol. Wilt ú ook nog zo’n avond meemaken, met vrienden of individueel, reserveer dan snel een plekje. Klik maar HIER

Graag tot spoedig ziens bij ons.
Team Vaarderhoogt

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl