Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

HET TERRAS VAN DE KASTELEIN MAG U WEER ONTVANGEN

We staan te popelen om u weer van onze heerlijkheden te laten genieten. Bakkie vers gemalen koffie met wat lekkers, of voor de grotere trek een lekkere lunch. Ons team staat op stoom en kan bijna niet wachten om u te ontvangen.

Het terras is open van 12.00 tot sluitingstijd.
Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Heeft ú het al gehoord?!!

‘t Vaarderhoogt is flink uitgebreid

Jawel hoor, het kon gewoon niet uitblijven; ook ‘t Vaarderhoogt heeft nu een webwinkel. Alleen wel weer een beetje anders dan alle andere webwinkels. Voor al het levende groen moet u, zoals altijd, gewoon even naar ‘t Vaarderhoogt komen. Wel zo gezellig, wel zo fijn. Niet duizenden plaatjes op je scherm bekijken, maar gewoon de buitenlucht opsnuiven, de planten, heesters, bomen e.d. in het echt zien, ruiken en voelen. En even bijpraten met onze medewerkers.

In de webwinkel hebben we een enorm aanbod in alles wat we niet kwijt konden in onze kassen: grasmaaiers, robotmaaires, vijverbakken, regentonnen, slanghaspels en nog héél veel meer. U kunt er nu al een kijkje nemen als u dat wilt. Klik maar op het linkje hieronder.

 

https://webshop.vaarderhoogt.nl

Aanbieding week 38

Twiet, twiet, twiet, tjilp, tjilp:

U ziet het, wij spreken ook vloeiend ‘vogels”

… niet dat we echt met vogels converseren, maar eerder omdat wij ze begrijpen. Als ze eenmaal uw tuin of terras bevolken, raakt u er niet op uitgekeken. Hang maar eens zo’n silo op, of plaats een voederhuisje, of pindakaashouder. Verbazingwekkend hoe snel ze in de gaten hebben, dat er wat lekkers te halen valt. Er zijn zo’n 40 vogelsoorten die u mogelijk met hun bezoek vereren. Neem een luie stoel en ga er eens op uw gemak voor zitten … geen TV-programma wat zó leuk is.
In onze kasruimte hebben wij een flink stuk ingericht met álles wat vogels bij u ‘over de vloer’ brengt. Natuurlijk wel, zoals u van ons weet, biologisch verantwoord en door de vogelbescherming aanbevolen.
Aanbieding week 38

Onze grote regentonnenactie is afgelopen. Maar bent u inwoner van de gemeente Soest, dan blijft voor u de gemeentelijke subsidie op regentonnen en Bokashi-emmers van kracht.

Ga naar de gemeente en neem uw aankoopbon mee. Op vertoon van uw aankoopbon ontvangt u 21% BTW terug!