Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Een bezoekje aan ‘t Vaarderhoogt betekent bijna altijd ook ‘even gezellig tafelen bij De Kastelein’. Dat maakt uw ‘tuinuitje’ helemaal compleet.

Mooi meegenomen deze week

AANBIEDING 1

Hebt u al gezien wat er binnen in de kassen voor u klaar staat? Een zee aan planten, de een nog mooier dan de ander, een variëteit om van te smullen. Pak er gerust wat meer, want u krijgt op alle bloeiende kamerplanten een kassakorting van

25%

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

AANBIEDING 2

Een beetje kleur en vrolijkheid kunnen we goed gebruiken nu.

Op alle violen, groot- en kleinbloemig, krijgt u bij de kassa een korting van

25%

AANBIEDING 3

Onze Skimmia’s staan volop in bloei. Wát een prachtplant! En ze zijn ook nog zeer geliefd bij ons bijenvolk. Daar kunnen we alleen maar van harte ja tegen zeggen. U krijgt bij de kassa een korting van:

25%