WOEHAAA wat gaan we snel. Bijna 120 winkeliers hebben het unieke Anton Pieckstijl winkeldorpje bevolkt. In de tijd die we nog te gaan hebben komen er minstens nog 40 langs. Dus als u al geweest bent, misschien wel meerdere keren, dan is er toch weer genoeg nieuws te zien. Ook bij de vuurkorf van onze reus Henk de Houthakker is het een komen en gaan van gezellige mensen, evenals de levende kerststal waar je (onder begeleiding) die lieve kleine knuffeldieren mag vasthouden. En wat dacht u van het Smulplein; even een oliebolletje verschalken (de lekkerste van Midden Nederland), of die onweerstaanbare poffertjes. Er zijn ook broodjes, snacks en natuurlijk wat te drinken.

De grote kerstshow in de kassen is een publiekstrekker die z’n weerga niet kent. Er zijn alleen al, geeft een lekker gevoel, je wordt er onheroepelijk héél vrolijk van. Neem een kerststuk mee, dan neem je dat gevoel mee naar huis. Ook fantastisch om cadeau te geven. Heeft u nog geen kerstboom? Kijk dan meteen op het kerstbomenplein, daar staan de mooiste bomen die je je maar kunt wensen. Wij pakken uw boom netjes voor u in.

Hebt u grotere trek en wilt u even zitten en bijkomen, dan kunt u terecht bij onze Lunch Herberg De Kastelein. Daar is het 7 dagen per week supergezellig.

Wij hopen u gauw te mogen begroeten.

 

We ervaren dat steeds meer mensen kiezen voor een echte kerstboom; voor de sfeer, voor die kenmerkende geur, voor die heerlijke nostalgische gevoelens die zo’n boom met zich meebrengt.

Bij ons winter-familie-evenement KERSTNOSTALGIE hebben wij een plein vol kerstbomen voor u ingericht. Allemaal gecertificeerde, duurzame bomen uit het ons bekende bosbouwgebied in Skandinavië. Bekend onder het kwaliteitskenmerk: NORDMANN.

Kom maar kijken en kiezen. Oh .. en maak er een dagje uit van, er is genoeg te zien, te ondernemen en natuurlijk te proeven.

nordmann kerstbomen op het plein 

Magische Kerstmaand
KERSTBOMEN
kerstkader

Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

kerstshow binnenafdeling

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl