Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Het is alweer ouderwets gezellig bij onze binnenherberg De Kastelein. Ondanks de ruime opstelling die we moeten hanteren zijn onze gasten steeds weer goedgemutst en hangt er een lekkere familiaire sfeer. Onze superkoffie en gerechten op de menukaart dragen daar aan bij. 

Graag tot spoedig ziens.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Mooi meegenomen deze maand …

Aanbieding week 38

September: het ideale moment om uw tuin te (her)beplanten!!!

‘t Vaarderhoogt helpt u een flink eind op weg met het realiseren van de mooiste tuin in uw buurt. U weet misschien dat september een uitstekende maand is voor nieuwe aanplant. De grond is zacht en warm en als u op de juiste wijze te werk gaat, heeft u op dit moment de beste kans om uw nieuwe aanplant goed aan te laten slaan. Wij geven u op een briefje dat u uw tuinplannen juist nú het beste kunt uitvoeren … ook al omdat wij van álle buitenpanten 25% van de prijs aftrekken bij de kassa, DE HELE MAAND SEPTEMBER!!!

Onze grote regentonnenactie is afgelopen. Maar bent u inwoner van de gemeente Soest, dan blijft voor u de gemeentelijke subsidie op regentonnen en Bokashi-emmers van kracht.

Ga naar de gemeente en neem uw aankoopbon mee. Op vertoon van uw aankoopbon ontvangt u 21% BTW terug!