Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Als er één plant is waar u bovenmatig veel plezier van kunt hebben, dan is dat wel de geranium. Als de lente zich goed begint te manifesteren zie je ze plotsklaps weer overal. Geen wonder want deze ‘gasten’ in uw tuin, op het balkon, het terras of plantenbak belonen uw gastvrijheid met veel rijke bloei. Tot wel in oktober. Een kwestie van een klein beetje bijhouden. Steeds als er bloemen uitgebloeid zijn deze even verwijderen. Uw geranium reageert onmiddellijk door weer nieuwe knoppen en verse bloemen aan te maken. De beste kwaliteit vindt u bij ’t Vaarderhoogt, en nu nog fiks voordeliger ook.

Tot gauw.

geraniums-pelargoniums

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin. Kijk ook eens op webshop.vaarderhoogt.nl

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl