Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

DE KASTELEIN MAG U WEER ONTVANGEN, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN OP HET TERRAS

We staan te popelen om u weer van onze heerlijkheden te laten genieten. Bakkie vers gemalen koffie met wat lekkers, of voor de grotere trek een lekkere lunch. Ons team staat op stoom en kan bijna niet wachten om u te ontvangen.

Openingstijden zijn van 09.00 tot 17.00 uur
De zondagopeningen zijn gelijk aan die van ‘t Vaarderhoogt

Remco Heinen en het team.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Juli watermaand

Het zal u niet zijn ontgaan; de weersomstandigheden worden steeds extremer. Of het is ongekend droog, of het regent met bakken uit de lucht. Ondergelopen kelders, straatjes en dergelijke. Ondanks die soms enorme buien en toeloop van water besproeien we ons dierbare groen met water uit de kraan.

Er zijn talloze manieren om verstandig en effectief met regenwater om te gaan. “tegel eruit, plant erin” zorgt voor betere waterafvoer. Ook zijn er containers die u ingraaft en die het teveel aan water opvangen en het weer aan u teruggeven als het juist weer te droog is. Werkt voortreffelijk en is ook nog eens kosten (water)besparend.

Ook regentonnen zijn een uitstekend middel om het tuinwater te beheersen en te gebruiken. In onze watermaand juli, geven wij op alle regentonnen een kassakorting van 20%. Dat is alvast een fikse besparing.

BENT U INWONER VAN DE GEMEENTE SOEST, DAN IS UW BESPARING NOG VÉÉL GROTER. LEVER UW AANKOOPBON IN BIJ DE GEMEENTE, DAN ONTVANGT U DAAR NOG EENS 21% BTW TERUG!!!

Aanbieding week 38