Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

U heeft nog tot en met zaterdag 30 september

September … héél veel mensen in de regio Midden-Nederland weten het; dat is de meest gunstige maand om nieuwe aanplant in de tuin te zetten. Gunstig omdat dan de omstandigheden ideaal zijn voor het groeivermogen en de algehele gezondheid van uw nieuwe aanplant. Maar dat is niet alles … bij ’t Vaarderhoogt is de maand september dé maand waarin er een superkorting geldt op alle buitenplanten u op het buitenterrein aantreft. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid en maak van uw tuin de mooiste tuin in de buurt!!

septemberkorting op alles

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl