Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

De Kastelein is weer open voor publiek (zie ons bericht op de homepage van deze website). Wij hebben u gemist en, naar wij horen, u ook ons.

Graag tot spoedig ziens.

Mooi meegenomen deze week

Omdat waterbeheersing steeds belangrijker wordt:

Juli is bij ‘t Vaarderhoogt WATERMAAND. De hele maand helpen wij u met het beheersen van het water in uw tuin. De grond is steeds vaker te droog, zelfs als er een lekker buitje overheen is gegaan, want dat water is slechts voldoende voor de bovenste centimer. Ook is er vaak acute wateroverlast vanwege een fikse stortbui.
Voor zowel te veel als te weinig water zijn er prima oplossingen. Vraag er naar bij onze medewerkers.
Een prima eerste stap is het plaatsen van een regenton. ‘t Vaarderhoogt biedt ze aan met een fikse korting … de héle maand juli

Alle regentonnen, compostvaten
en Bokashi-emmers

Kassakorting 20%

Bent u inwoner van de gemeente Soest, dan wordt uw regenton, compostvat of Bokashi-emmer nóg voordeliger.

Ga naar de gemeente en neem uw aankoopbon mee. Op vertoon van uw aankoopbon ontvangt u 21% BTW terug!

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.