Aanbiedingen

‘t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Het is alweer ouderwets gezellig bij onze binnenherberg De Kastelein. Ondanks de ruime opstelling die we moeten hanteren zijn onze gasten steeds weer goedgemutst en hangt er een lekkere familiaire sfeer. Onze superkoffie en gerechten op de menukaart dragen daar aan bij. 

Graag tot spoedig ziens.

Mooi meegenomen deze week

Schudden met een voederbakje, roepen, een vlinderdasje om te lokken … ze komen gewoon niet, maarrrrrrrr:

… als u het nu eens heel anders aanpakt. Bijvoorbeeld met een Buddleja Vlinderstruik, dan wemelt het op sommige dagen van vlinders in uw tuin. De Buddleja is sowieso al een prachtige struik om in de tuin te hebben. Mooie vorm en mooie bloeiwijze. Maar daar malen de vlinders niet om, die komen voor de rijkelijk aanwezige en heerlijke nectar die de struik te bieden heeft. Dus houdt u van mooie, kleurrijke flora én van vlinders in uw tuin, dan is de combinatie al gauw bedacht. Om u daarbij van dienst te zijn, doen we deze week bij de kassa 25% van de prijs af.
Tot gauw, bij ons.

Buddleja Vlinderstruik

Kassakorting 25%

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Onze grote regentonnenactie is afgelopen. Maar bent u inwoner van de gemeente Soest, dan blijft voor u de gemeentelijke subsidie op regentonnen en Bokashi-emmers van kracht.

Ga naar de gemeente en neem uw aankoopbon mee. Op vertoon van uw aankoopbon ontvangt u 21% BTW terug!