Hier hebben velen op gewacht:

Elk jaar, op het moment dat het 100% zeker is dat er geen vorst meer komt, komen ze volop in de belangstelling van de liefhebbers … de geraniums. Je ziet ze opeens óveral, in tuinen, bordessen, potten balkonbakken enzovoorts. En niet alleen in de buurt, nee je ziet ze in héél Europa (misschien wel een goede inspiratie voor een songfestivalliedje :-)). Er zijn onvoorstelbaar veel soorten, allemaal verchillend van vorm, kleur en bloeiwijze, maar wel duidelijk familie van elkaar.

Wij zagen het al aankomen en hebben bijtijds alle ons bekende (kwaliteits)geraniumskwekers gevraagd om ons er zoveel mogelijk te sturen.

Dat is gelukt en omdat we er zo veel tegelijkertijd inkochten kunnen we u een mooie korting aanbieden. Maak maar wat ruimte vrij en kom ze maar halen.

U weet het hé, ze zijn niet alleen mooi maar ook nog eens makkelijk: een beetje zon, een beetje water, soms een beetje mest. U heeft er een héél lang bloeiseizoen plezier van!!

Tot gauw.

 

Geraniums

Om u nog eens te laten weten dat wij als tuincentrum zéér begaan zijn met alles wat groeit en bloeit. U bent uitgenodigd om met eigen ogen te zien dag wij werken in de geest van de natuur en daardoor nóg groener dan u van een tuincentrum zou verwachten. Nú is wellicht een mooi moment. Dan ben u er even lekker uit in een gezonde omgeving. 

Lente op het buitenterrein
violen met 20% korting

Aanbiedingen

’t Vaarderhoogt is één van de meest actieve tuincentra in Midden-Nederland. Niet alleen met activiteiten, maar ook in de sfeer van aanbiedingen en waar mogelijk leuke kortingen voor al onze klanten.

Op deze pagina publiceren wij steeds de aanbiedingen die wij ook via advertenties en andere publicaties aan de wereld kenbaar maken.

Kijk ook even binnen bij onze afdeling kamerplanten en Decorie. Een Eldorado voor mensen die graag ‘groen’ in huis hebben.

Ons terrein staat in alle seizoenen boordevol met ontelbaar veel planten, heesters, bomen, kruiden, fruit, groenten. Een plezier om er te vertoeven en misschien wel wat mee te nemen voor uw eigen tuin.

LUNCH-HERBERG DE KASTELEIN HEET U VAN HARTE WELKOM

Een bezoek aan ’t Vaarderhoogt lijkt vaak een vakantie-uitje. Zoveel te zien, zoveel te genieten. Het wordt helemaal compleet als u even “aanmeert” bij Luch-Herberg De Kastelein, binnen of buiten op het gezellige terras. Beetje rusten, beetje bijpraten en ondertussen genieten van vers gemalen koffie en één van de vele gerechten van de menukaart.

Tot gauw.

Remco Heinen en het team.

Kijk voor onze bezorgservices op https://dekastelein.vaarderhoogt.nl