Vaarderhoogtpoort op het strand

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op?

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier hiernaast. Zodra wij dat binnen hebben controleren wij of de door u gewenste datum nog vrij is.
Als e.e.a. klopt ontvangt u van ons bericht met een betaalverzoek. Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. De door u gebruikte materialen rekent u pas af aan het eind van de Doe-Avond als uw werkstuk klaar is.

Mocht de door u gewenste datum bezet zijn, dan laten wij u weten welke data er nog wel voor u beschikbaar zijn.

Mailen naar ons: doeavond@vaarderhoogt.nl

Heeft u nog vragen, laat het ons weten via een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op één van onze doe-avonden,
Het Doe-avond team.

Doe-Avonden Schelp-creaties

De data voor de Doe-avonden Schelpencreaties 2024 zijn: dinsdag 4 juni (VOLGEBOEKT), woensdag 5 juni, donderdag 6 juni (VOLGEBOEKT).

We hebben er zin in, zoveel dat we zelfs drie avonden doen i.p.v. twee; ons Doe-Avonden team is blij met deze extra Doe-Avonden aan het begin van de zomer. Het belooft heel gezellig en inspirerend te worden. aan het eind van de avond neemt u u een schitterend schelpenstuk mee naar huis. Een mooie blikvanger die u zo lang kunt laten staan/hangen als u maar wilt. Én … door uzelf gemaakt, daar kunt u trots op zijn, reken maar!!

U kunt een van de voorbeelden gebruiken als bron van inspiratie, maar u kunt natuurlijk ook een stuk naar eigen izicht samenstellen.

Materiaalkosten:
De materiaalkosten verschillen natuurlijk per stuk maar houdt u rekening met ca. € 30,-, dit kan bij het ene stuk wat minder zijn en bij het andere stuk iets meer.

Cursusgeld
De kosten voor deelname aan de Doe-avond zijn € 11,50
Zodra wij uw inschrijfformulier binnen hebben kijken wij of er nog plek is op de door u gewenste avond, daarna ontvangt u een bevestiging en een betaalverzoek.

Na afloop van de avond betaalt u de hierboven genoemde materiaalkosten die u in uw stuk zijn gebruikt.

Inschrijfformulier voor de Doe-Avonden Schelp-creaties

Voor welke datum schrijft u zich in