Alle doe-avonden zijn volgeboekt.

Doe-avonden najaar 2022

Onze Doe-avonden mailbox ontving de laatste tijd enorm veel vragen over de data voor de komende periode. Daarom zijn we verheugd om u te kunnen meededelen dat er weer een mooie serie Doe-avonden op het programma staat. De herfst komt aan bod evenals de kerst. Wilt u zo’n gezellige, leerzame Doe-avond meemaken, reageer dan snel want de ervaring leert dat de avonden altijd weer snel zijn volgeboekt.

Herfststuk

De data voor het Herfststuk zijn:
(dinsdag 25 oktober volgeboekt), (woensdag 26 oktober volgeboekt), (donderdag 27 oktober volgeboekt

Wij gaan weer volop aan het werk met o.a. diverse bessen, decortief hout, kalebassen, herfstdecoraties zoals paddestoelen en dergelijke. Er staan voorbeelden bij ons in de winkel. Daar maken wij foto’s van die we zo spoedig mogelijk op deze pagina zullen publiceren.

Materiaalkosten:
Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 25,-

De cursuskosten en andere informatie vindt u onderaan deze pagina

 

Kerststuk

De data voor het Kerststuk zijn:
(dinsdag 22 november volgeboekt), (woensdag 23 november volgeboekt), (donderdag 24 november volgeboekt), (maandag 28 november volgeboekt), (dinsdag 29 november volgeboekt), (woensdag 30 november volgeboekt), (donderdag 1 december volgeboekt), (dinsdag 6 december volgeboekt), (woensdag 7 december volgeboekt)

Tijdens deze avond maakt u een fantastisch kerststuk. Er zijn weer diverse leuke ondergronden ingekocht om een mooi stuk op te maken en legio decoratiemateriaal om te verwerken. Wanneer u een groene basis voor uw stuk heeft gemaakt, kunt u tijdens de avond de fraaiste ballen en/of decoratie zelf bij elkaar uitzoeken in onze winkel. De winkel is speciaal voor u geopend. Er staan tevens diverse voorbeelden voor u klaar om u te inspireren een grandioos mooi stuk te maken. Van deze voorbeelden zullen wij wederom trachten mooie foto’s te maken en die hier op de site te zetten, zodat u eventueel vooraf al een idee heeft wat u gaat maken op deze door vele mensen zeer gewaardeerde avond. Wij streven ernaar om de foto’s vanaf begin november op de site te plaatsen.

Materiaalkosten:
Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 25,-

De cursuskosten en andere informatie vindt u onderaan deze pagina

 

Inschrijfformulier Doe-Avonden

Voor welke datum wilt u inschrijven

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Cursusgeld:

Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ?

  1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.
  2. U kunt zich ook opgeven middels een mailtje. Mailt u dan naar doeavond@vaarderhoogt.nl
    Geef duidelijk de voorkeursdatum op en het aantal personen. Om, wanneer dit nodig is,  snel met u te kunnen communiceren raden wij u ook  aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.
  3. U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier hierboven.

Wij trachten U altijd binnen 24 uur te berichten of deze datum nog beschikbaar is en wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander dan afgesproken is, krijgt u van ons een betaalverzoek, dat is wel zo makkelijk voor u en ons. U kunt natuurlijk ook het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum maar vermeldt u dan a.u.b. wel bij de omschrijving:  doe-avond en de datum en eventueel het aantal personen. (dit om misverstanden te voorkomen)

Ook als u vragen heeft over een Doe-avond, of wanneer u geen interesse meer heeft kunt u gebruik maken van ons mailadres: doeavond@vaarderhoogt.nl .

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief. Die kunt u vinden op de homepage van deze website.

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op 1 van onze doe-avonden,
Het Doe- avond team.