Doe Avonden bord
Doe Avonden bord

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op?

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier hiernaast. Zodra wij dat binnen hebben controleren wij of de door u gewenste datum nog vrij is.
Als e.e.a. klopt ontvangt u van ons bericht met een betaalverzoek. Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. De door u gebruikte materialen rekent u pas af aan het eind van de Doe-Avond als uw werkstuk klaar is.

Mocht de door u gewenste datum bezet zijn, dan laten wij u weten welke data er nog wel voor u beschikbaar zijn.

Mailen naar ons: doeavond@vaarderhoogt.nl

Heeft u nog vragen, laat het ons weten via een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op één van onze doe-avonden,
Het Doe-avond team.

Doe-Avonden Voorjaar 2024

ALLE DOE-AVONDEN ZIJN VOLGEBOEKT

De data voor de Doe-avonden Voorjaar 2024 zijn: maandag 11 maart (vol), dinsdag 12 maart (vol), woensdag 13 maart (vol), maandag 18 maart (vol), dinsdag 19 maart (vol) extra avond woensdag 20 maart (vol)

Ons Doe-Avonden team staat voor u klaar om u te helpen bij het vervaardigen van de mooiste Voorjaarsstukken. Er zijn voorbeelden die u kunt gebruiken als inspiratie, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen creativiteit volop de ruimte geven. Wij nodigen u van harte uit voor een avondje creativiteit bij één van Voorjaars Doe-avonden in de gezellige ambiance van ’t Vaarderhoogt.

Materiaalkosten:
De materiaalkosten verschillen natuurlijk per stuk maar houdt u rekening met ca. € 30,-, dit kan bij het ene stuk wat minder zijn en bij het andere stuk iets meer.

Cursusgeld
De kosten voor deelname aan de Doe-avond zijn € 11,50
Zodra wij uw inschrijfformulier binnen hebben kijken wij of er nog plek is op de door u gewenste avond, daarna ontvangt u een bevestiging en een betaalverzoek.

Na afloop van de avond betaalt u de hierboven genoemde materiaalkosten die u in uw stuk zijn gebruikt.

Dit is het inschrijfformulier voor de Doe-Avonden Voorjaar 2024

Voor welke datum schrijft u zich in