Doe-avonden 2021

We organiseren in elk seizoen van ’t jaar een aantal supergezellige, maar ook leerzame Doe-avonden. Razend populair want zodra wij de nieuwe data bekendmaken stromen de aanmeldingen binnen.

Vaak zijn het vriendinnenclubs, verenigingen, collega’s etc. die samen inschrijven, maar we zien ook talloze individuele inschrijvingen. We proberen dat zo veel mogelijk te combineren, zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.
Wilt u precies weten wanneer en welke Doe-avonden er plaatsvinden abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Dan bent u steeds als één der eersten op de hoogte.

Attentie: de inschrijvingen overtreffen onze verwachtingen. Is uw gewenste datum niet meer beschikbaar, kijk dan bij de demonstratievideo’s. Hiermee kunt u zelf aan de slag en misschien zelfs bij u thuis een gezellige Doe-Avond organiseren.

Herfststuk

De data voor het herfststuk zijn: dinsdag 26 oktober (volgeboekt), woensdag 27 oktober (volgeboekt), donderdag 28 oktober (volgeboekt)

Wij gaan weer volop aan het werk met o.a. diverse bessen, decoratief hout, kalebassen, herfstdecoraties zoals paddenstoelen. Er staan voorbeelden bij ons in de winkel, hier maken wij weer foto’s van en plaatsen die zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Materiaalkosten:
Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 24,00

De foto’s hieronder zijn van vorig jaar ter illustratie, de nieuwe foto’s volgen spoedig.

Kerststuk 

De data voor het kerststuk zijn: maandag 22 november (volgeboekt), dinsdag 23 november (volgeboekt), woensdag 24 november (volgeboekt), donderdag 25 november (volgeboekt), vrijdag 26 november(volgeboekt), maandag 29 november(geannuleerd), dinsdag 30 november (geannuleerd), woensdag 1 december(geannuleerd), donderdag 2 december (geannuleerd), vrijdag 3 december (geannuleerd).

Tijdens deze avond maakt u een fantastisch kerststuk. Er zijn weer diverse leuke ondergronden ingekocht om een mooi stuk op te maken en legio decoratiemateriaal om te verwerken. Wanneer u een groene basis voor uw stuk heeft gemaakt, kunt u tijdens de avond de fraaiste ballen en/of decoratie zelf bij elkaar uitzoeken in onze winkel. De winkel is speciaal voor u geopend. Er staan tevens diverse voorbeelden voor u klaar om u te inspireren een grandioos mooi stuk te maken. Van deze voorbeelden zullen wij wederom trachten mooie foto’s te maken en die op de site zetten zodat u eventueel vooraf al een idee heeft wat u gaat maken op deze door vele mensen zeer gewaardeerde avond. Wij streven er naar om de foto’s vanaf begin november hier op de site te plaatsen.

Materiaalkosten:
Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 24,00

De foto’s hieronder zijn van vorig jaar ter illustratie, de nieuwe foto’s volgen spoedig.

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Cursusgeld:

Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ?

  1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.
  2. U kunt zich ook opgeven middels een mailtje. Mailt u dan naar doeavond@vaarderhoogt.nl
    Geef duidelijk de voorkeursdatum op en het aantal personen. Om, wanneer dit nodig is,  snel met u te kunnen communiceren raden wij u ook  aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.
  3. U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier hiernaast.

Wij trachten U altijd binnen 24 uur te berichten of deze datum nog beschikbaar is en wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander dan afgesproken is, krijgt u van ons een betaalverzoek, dat is wel zo makkelijk voor u en ons. U kunt natuurlijk ook het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum maar vermeldt u dan a.u.b. wel bij de omschrijving:  doe-avond en de datum en eventueel het aantal personen. (dit om misverstanden te voorkomen)

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op 1 van onze doe-avonden,
Het Doe- avond team.