Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op?

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier hierboven. Zodra wij dat binnen hebben controleren wij of de door u gewenste datum nog vrij is.
Als e.e.a. klopt ontvangt u van ons bericht met een betaalverzoek. Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. De door u gebruikte materialen rekent u pas af aan het eind van de Doe-Avond als uw werkstuk klaar is.

Mocht de door u gewenste datum bezet zijn, dan laten wij u weten welke data er nog wel voor u beschikbaar zijn.

Mailen naar ons: doeavond@vaarderhoogt.nl

Heeft u nog vragen, laat het ons weten via een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op één van onze doe-avonden,
Het Doe-avond team.

Doe-Avonden Herfst en Kerst

Attentie: alle data voor zowel de Herfst als de Kerst zijn volgeboekt. U kunt niet meer inschrijven.

Wilt u de volgende keer niet missen schrijf dan in bij onze gratis nieuwsbrief (deze vindt u op onze homepage aan de linkerkant) dan wordt u op de hoogte gehouden.


De data voor de Herfst Doe-avonden zijn:
maandag 9 oktober volgeboekt, dinsdag 10 oktober volgeboekt, woensdag 11 oktober volgeboekt, donderdag 12 oktober volgeboekt

De data voor de Kerst Doe-avonden zijn:

dinsdag 21 november volgeboekt, woensdag 22 november volgeboektdonderdag 23 november volgeboekt, vrijdag 24 november volgeboekt, maandag 27 november volgeboektdinsdag 28 november volgeboekt, woensdag 29 november volgeboekt, donderdag 30 november volgeboekt, maandag 4 december volgeboekt

Vanwege de altijd enorm grote belangstelling voor onze Doe-Avonden in de najaarsperiode hebben we nu álle Doe-Avonden van zowel Herfst als de Kerst gepubliceerd.

Ons Doe-Avonden team staat voor u klaar om u te helpen bij het vervaardigen van de mooiste Herfst- en Kerststukken. Er zijn voorbeelden die u kunt gebruiken als inspiratie, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen creativiteit volop de ruimte geven. Wij nodigen u van harte uit voor een avondje creativiteit bij één van de Herfst-Kerst-Doe-avonden in de gezellige ambiance van ’t Vaarderhoogt.

Materiaalkosten:
De materiaalkosten verschillen natuurlijk per stuk maar houdt u rekening met ca. € 30,-, dit kan bij het ene stuk wat minder zijn en bij het andere stuk iets meer.

Cursusgeld
De kosten voor deelname aan de Doe-avond zijn € 11,50
Zodra wij uw inschrijfformulier binnen hebben kijken wij of er nog plek is op de door u gewenste avond, daarna ontvangt u een bevestiging en een betaalverzoek.

Na afloop van de avond betaalt u de hierboven genoemde materiaalkosten die u in uw stuk zijn gebruikt.

Dit is het inschrijfformulier voor de Doe-Avonden HERFST

Voor welke datum schrijft u zich in

Dit is het inschrijfformulier voor de Doe-Avonden KERST

Alle data voor de Kerst-Doe-Avonden zijn volgeboekt