Voorjaar Pasen 2023

De data voor de Voorjaar Pasen Doe-avonden zijn:
Woensdag 15 maart (volgeboekt) • Donderdag 16 maart (volgeboekt) • Maandag 20 maart (volgeboekt) • Dinsdag 21 maart (volgeboekt)

Vanwege de enorme belangstelling hebben wij twee extra data toegevoegd:
WOENSDAG 22 MAART (VOLGEBOEKT) EN DONDERDAG 23 MAART (VOLGEBOEKT)

Het voorjaar staat weer voor de deur. De eerste bolletjes komen weer boven de grond en laten hun frisse vrolijke kleuren zien. Bij ’t Vaarderhoogt is keihard gewerkt om alle voorjaarsartikelen aantrekkelijk voor u te presenteren.
Het team van de Doe-avonden heeft ook weer leuke voorjaarsstukken gemaakt, ter inspiratie voor de voorjaars Doe-avonden. Wij nodigen u van harte uit voor een avondje creativiteit bij één van de voorjaars Doe-avonden in de gezellige ambiance van ’t Vaarderhoogt.

De voorbeelden die ons team heeft gemaakt zijn in de winkel te bewonderen. Wij doen ons best om foto’s van deze stukken zo spoedig mogelijk hier op de website te plaatsen.

Materiaalkosten:
De materiaalkosten verschillen natuurlijk per stuk maar houdt u rekening met ca. € 30,-, dit kan bij het ene stuk wat minder zijn en bij het andere stuk iets meer.

Cursusgeld
De kosten voor deelname aan de Doe-avond zijn € 11,50  gelieve deze kosten bij het opgeven te voldoen.
Na afloop van de avond betaalt u de hierboven genoemde materiaalkosten die u in uw stuk zijn gebruikt.

 

Inschrijfformulier Doe-Avonden

Voor welke datum schrijft u zich in

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Cursusgeld:

Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ?

  1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.
  2. U kunt zich ook opgeven door het inschrijfformulier hierboven in te vullen en op verzenden te drukken. U krijgt dan binnen 24 uur bericht van ons of de door u gekozen datum nog beschikbaar is. Wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander is afgesproken kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Of maak gebruik van ons betaalverzoek wat u ook van ons gestuurd krijgt, gemak dient de mens. Om sneller te kunnen communiceren raden wij u aan om ook uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Mailen naar ons: doeavond@vaarderhoogt.nl

Wanneer u een vraag heeft over een doe-avond stuur dan een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl. Wanneer u geen interesse meer heeft, dan kunt u dat ook laten weten middels een mailtje naar doeavond@vaarderhoogt.nl

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op één van onze doe-avonden,
Het Doe-avond team.