Doe-avonden 2020

We organiseren in elk seizoen van ‘t jaar een aantal supergezellige, maar ook leerzame Doe-avonden. Razend populair want zodra wij de nieuwe data bekendmaken stromen de aanmeldingen binnen.

Vaak zijn het vriendinnenclubs, verenigingen, collega’s etc. die samen inschrijven, maar we zien ook talloze individuele inschrijvingen. We proberen dat zo veel mogelijk te combineren, zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.

Meestal starten we met de nieuwe serie Doe-avonden rond de paasdagen met de Doe-avond Pasen en daarna volgen er nog veel meer: Hanging Baskets, Foamboeket, Zijden boeketten, Hortensiastuk, Voorjaarsstuk, en nog véél meer.

Wilt u precies weten wanneer en welke Doe-avonden er plaatsvinden abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Dan bent u steeds als één der eersten op de hoogte.

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Cursusgeld:

Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Materiaalkosten:

De materiaalkosten zijn per Doe-Avond verschillend. Wij vermelden deze kosten bij te omschrijving van de avond hier rechts.

Hoe geeft u zich op ?

  1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.
  2. U kunt zich ook opgeven middels een mailtje. Mailt u dan naar doeavond@vaarderhoogt.nl
    Geef duidelijk de voorkeursdatum op en het aantal personen. Om, wanneer dit nodig is,  snel met u te kunnen communiceren raden wij u ook  aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.
  3. U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier hieronder.

Wij trachten U altijd binnen 24 uur te berichten of deze datum nog beschikbaar is en wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander dan afgesproken is, krijgt u van ons een betaalverzoek, dat is wel zo makkelijk voor u en ons. U kunt natuurlijk ook het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum maar vermeldt u dan a.u.b. wel bij de omschrijving:  doe-avond en de datum en eventueel het aantal personen. (dit om misverstanden te voorkomen)

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

Inschrijfformulier Doe-Avonden

Voor welke datum wilt u inschrijven

4 + 1 =

ATTENTIE: Wij zijn genoodzaakt om alle Doe-avonden voorlopig te annuleren

Geannuleerd!!!

Doe-Avonden Voorjaar Pasen 2020

Ook de extra Doe-avonden van vrijdag 20 maart en maandag 23 maart zijn volgeboekt.

Het voorjaar staat voor de deur, de eerste bolletjes komen weer boven de grond met hun vrolijke kleurtjes.
Bij ’t Vaarderhoogt is druk gewerkt om alle voorjaarsartikelen voor u te kunnen presenteren.

Ook zijn er weer leuke voorjaarsstukken gemaakt met als thema Pasen 2020, ter inspiratie voor de voorjaars doe-avonden. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een avondje creatief bezig zijn in de gezellige ambiance van ’t Vaarderhoogt.

Materiaalkosten:
Voor de paasstukken moet u rekenen op materiaalkosten variërend van € 30,- tot € 45,-, afhankelijk van het stuk dat u gaat maken.

We hebben een aantal voorbeeldstukken voor u gemaakt. Die zijn te zien in de winkel. Ook hebben we ze hieronder gepubliceerd.

Geannuleerd!!!

Bloembakken en hanging baskets opmaken

Donderdag 30 april

Deelname aan deze Doe-Avond is GRATIS. Ook de potgrond die we op deze avond gebruiken is GRATIS.

Neem van thuis manden, oude pannen, oude kolenkit, of iets anders wat u graag wilt gebruiken als ornament. Dan gaan we het samen vullen en er een eyecatcher voor in uw huis van maken.

We hebben in deze periode héél veel planten met sterk gereduceerde actieprijzen, dus u kunt naar hartenlust uw creativiteit botvieren.

U betaalt alléén de door u gebruikte materialen.