Doe-avonden 2022

Voorjaar 2022, we mogen elkaar weer als vanouds ontmoeten. Iedereen straalt het uit; blijheid, vrijheid en écht zin om weer dingen te ondernemen.
Bij ’t Vaarderhoogt staan weer een aantal gezellige en leerzame Doe-avonden op het programma. Wij nodigen u graag uit om een avondje creatief bezig te zijn, samen met anderen. Schrijf zo vlug mogelijk in want onze Doe-avonden zijn altijd razendsnel volgeboekt.

Veelal zien we vriendinnenclubs, verenigingen, collega’s etc. die samen inschrijven, maar we zien ook talloze individuele inschrijvingen. We proberen dat zo veel mogelijk te combineren, zodat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.
Wilt u precies weten wanneer en welke Doe-avonden er plaatsvinden abonneer u dan op onze nieuwsbrief. Dan bent u steeds als één der eersten op de hoogte.

Voorjaar/paasstuk

De data voor het voorjaar/paasstuk zijn: maandag 28 maart (VOLGEBOEKT), dinsdag 29 maart (VOLGEBOEKT), woensdag 30 maart (VOLGEBOEKT) en donderdag 31 maart (VOLGEBOEKT).

Attentie: vanwege de enorme belangstelling hebben wij 2 extra Doe-avonden toegevoegd:
Woensdag 6 april (VOLGEBOEKT) en donderdag 7 april (VOLGEBOEKT) a.s.

Wij gaan weer volop aan het werk met een grote variatie voorjaars/paas decoraties en natuurlijk fris levend voorjaarsgroen.

Materiaalkosten:
Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 30,00

Inschrijfformulier Doe-Avonden

Voor welke datum wilt u inschrijven

Aanvang en het verloop van de avond

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 uur van start met het avondvullende programma. Wij doen ons best om iedereen met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor maar wij zullen toch trachten om ca. 22.30 te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleken de afgelopen jaren dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Cursusgeld:

Het cursusgeld voor de doe-avonden is € 11.50 per avond exclusief het materiaal. Het cursusgeld betaalt u bij inschrijving, zodat u op de avond alleen het benodigde materiaal betaalt.

Hoe geeft u zich op ?

  1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het cursusgeld betalen.
  2. U kunt zich ook opgeven middels een mailtje. Mailt u dan naar doeavond@vaarderhoogt.nl
    Geef duidelijk de voorkeursdatum op en het aantal personen. Om, wanneer dit nodig is,  snel met u te kunnen communiceren raden wij u ook  aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.
  3. U kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier hieronder.

Wij trachten U altijd binnen 24 uur te berichten of deze datum nog beschikbaar is en wanneer dit onverhoopt niet meer het geval is krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Wanneer één en ander dan afgesproken is, krijgt u van ons een betaalverzoek, dat is wel zo makkelijk voor u en ons. U kunt natuurlijk ook het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum maar vermeldt u dan a.u.b. wel bij de omschrijving:  doe-avond en de datum en eventueel het aantal personen. (dit om misverstanden te voorkomen)

Wilt u per mail op de hoogte gehouden worden, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief

Hartelijke groet en hopelijk tot ziens op 1 van onze doe-avonden,
Het Doe- avond team.