Activiteiten

’t Vaarderhoogt is onverslaanbaar als 4-seizoenen tuincentrum. Op elk moment van ’t jaar volop aanbod voor de tuin. Alleen al dat brengt veel liefhebbers naar de Dorresteinweg.
Maar ’t Vaarderhoogt doet nog veel meer. Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten en evenement.

Wie kent ze niet, de vele publieksactiviteiten die ’t Vaarderhoogt door het jaar heen organiseert. Noem ze maar op: snoeidemonstraties in maart, tomeloos tuintumult in de lente, dauwtrappen met ontbijtjes op Hemelvaartsdag, de vele Doe-Avonden, het Hoogt Zomer Tuinfeest, het sfeervolle Herfstweekend en als klapper de Warme Witte Winter Weken die elk jaar meer dan 100.000 naar Soest weten te lokken.

In het jaar 2020 kwam er aan al die festiviteiten een eind vanwege de corona pandemie. Nu is het voorjaar 2021 en het lijkt er op, dat we langzaam maar zeker het virus zullen verslaan. Dat maakt ons (en u natuurlijk) blij.

Nu is het al weer mogelijk om klanten op ons terrein en in de kassen te ontvangen en zodra het RIVM/OMT/MINISTERIE-licht op groen springt zetten wij onze schouders ook weer onder onze stroom publieksactiviteiten.

ZODRA ER WEER NIEUWE FESTIVITEITEN OP STAPEL STAAN LATEN WIJ DAT WETEN VIA ALLE KANALEN DIE ONS TER BESCHIKKING STAAN.