Alles voor Úw Heuvelrugtuin: nu bij nu ook bij ’t Vaarderhoogt’

Vanaf nu kunt u een assortiment wilde en inheemse vaste planten bij ons vinden, die passen bij úw eigen Heuvelrugtuin. Een Heuvelrugtuin is minstens 60% groen en er wordt gifvrij getuinierd, de Heuvelrugtuin  biedt beschutting aan vogels en insecten, hij kan beter tegen hitte, droogte en wateroverlast en draagt bij aan voldoende drink- en grondwater. Bovendien vind je er planten die opgaan in de omgeving. Deze planten zijn nu volop verkrijgbaar bij ’t Vaarderhoogt

Buiten de planten die speciaal voor het project Heuvelrugtuinen door kwekerij Griffioen in samenwerking met wildebloemenzaden leverancier Cruydt Hoeck zijn gekweekt, hebben we nog véél meer inheemse land- en waterplanten en ook inheemse heesters en bomen die u bij ons op en rond het speciaal ingerichte, wekelijks wisselende, Natuurlijke Planten Pleinkunt vinden.

De Heuvelrugtuin is een initiatief van

 

 

 

’t Vaarderhoogt staat er vierkant achter

Het is alom bekend dat ’t Vaarderhoogt een van de meest groene tuincentra in het land is. Niet alleen in het enorme assortiment, maar ook en vooral door onze aanpak: biologisch en ecologisch. Logisch dat wij de HeuvelrugtuIn een warm hart toedragen. Wat ons betreft zijn dit soort biodiverse tuinen ook zeer welkom in onze regio.

Kijk maar eens op de website van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug hieronder. Er gaat een wereld voor u open: