Herfstweekend
Het Vallend Blad

Zoals we de lente eindigden met een
mooi evenement, zobeginnen we de
herfst met ons traditionele Herfstweekend.

Medio september staat ons feestelijke Herfstweekend “Vallend Blad” op het programma. Met dit vermakelijke evenement luiden we op een leuke manier de herfst in. ’t Vaarderhoogt staat bekend als het meest groene tuincentrum in Midden-Nederland. En dat de herfstperiode ook groen en mooi kan zijn ontdekt u tijdens deze twee dagen.

Kom het mee-beleven
Als u een leuke en gezellige herfstdag mee wilt maken, dan kunnen wij u ons Herfstweekend van harte aanbevelen. Ons  pagodedorp is ingericht met tal van toepasselijke winkeltjes, domonstratiepunten en informatieve stands.

Kom met het gezin, met vrienden en kennissen. Er valt genoeg te zien en te doen. O√≥k voor uw kinderen. Er staat een tafel voor ze klaar waar zij, met materialen van ’t vaarderhoogt, GRATIS een mooi herfststuke kunnen maken voor thuis. Ook onze knutselreus Henk is er en de knuffelboerderij van Roel is open voor het (jonge) publiek.

Natuurlijk zijn er warme en koude lekkernijen. Als u meer trek heeft, dan kunt u een keus maken van de rijk gevulde menukaart van onze herberg De Kastelein.