Niet alleen het groenste tuincentrum van 't land, maar ook het meest actieve

Dorresteinweg 72b • 3763 LL Soest
Tel. 035 – 6012883
Mail: info@vaarderhoogt.nl

‘t Vaarderhoogt is sterk betrokken bij de levende natuur en ons milieu. Dat ziet u aan onze aanpak.

‘t Vaarderhoogt is óók sterk betrokken bij al die trouwe bezoekers die steeds weer de weg naar ons levende en levendige tuincentrum weten te vinden.

Voor die mensen, én voor alle nieuwe gezichten, organiseren wij regelmatig leuke, interessante, leerzame en vermakelijke evenementen.

Op deze pagina een overzicht van de diverse activiteiten.

Snoeidemonstraties

Samen met de opening van het nieuwe lenteseizoen organiseren wij begin maart twee weekenden met snoeidemonstraties en GRATIS grondtestdagen. Altijd weer druk bezocht. Onze deskundige Peter legt alles haarfijn uit met hier en daar een grap en een grol. Aan het einde van de demonstraties is er altijd een GRATIS kopje koffie in onze herberg De Kastelein.

Lui Lente Land

Vanaf de prille lentedagen, meestal eind maart, starten wij met een superactie met de naam Lui Lente Land. Een verbastering van het bekende sprookje Lui Lekker Land, waarin er een overdaad is aan alles. Dat is bij ons dan óók het geval, maar dan niet met taart of rijstebrij, maar met prachtig levend tuingoed tegen onwaarschijnlijk lage prijzen. Zéér de moeite waard.

Hemelvaartsdag Dauwtrappen

Op Hemelvaartsdag is het bij ons bij het krieken van de dag al een gekkenhuis. Iedereen die op Hemelvaartsdag bij ons arriveert tussen 07.00 uur en 08.00 uur krijgt een aankomstbewijs. Met dit bewijs krijg u tot 12.00 uur bij de kassa een fikse korting op ALLES, óók als er al korting op zit; korting op korting dus. Ontbijten doet u ook lekker bij ons voor slechts € 3,-

Hoogt Zomer Tuinfeesten

Heerlijk om te vertoeven in het speciaal opgebouwde pagode-dorp. In elke pagodetent is wat anders te zien of te beleven, van leuke koopwaar tot proeverijen met producten uit de natuur. Natuurlijk is er ook ruim vertier voor de kinderen; knutselen bij onze reus Henk de houthakker of jonge beestjes knuffelen bij Roel de stalhouder.

Herfstweekend Het Vallend Blad

‘t Vaarderhoogt is uw 4-seizoenen tuincentrum. Ook in de herfst zijn er volop schitterende arrangementen in uw tuin mogelijk.

Wij starten de herfst traditioneel met een vermakelijk, interessant en gezellig herfstweekend. Een feest op ons terrein met veel kijk- en doe belevenissen voor jong en oud.

Kerstshow Kerstspiratie

Vanaf half oktober is onze imposante kerstshow gereed voor uw bezoek. Tal van schitterende, thematische opstelingen trekken aan uw oog voorbij. Natuurlijk ontbreekt een aanlokkelijk diorama niet. De sfeer ademt één en al kerst. Heerlijk om in te vertoeven, zeker als u er een smakelijk bezoekje aan De Kastelein aan toevoegt.

Warme witte Winter Weken

Van donderdag 21 november t/m maandag 23 december is ons gehele terrein omgebouwd tot winterdorp in de stijl van Anton Pieck. Het familie-winter evenement Warme Witte Winter Weken is ons grootste evenement. Ruim honderduizend bezoekers uit het land en van over de landsgrenzen komen naar Soest om dit, met familie en vrienden, mee te kunnen maken.

Zie www.warmewittewinterweken.nl