Dorresteinweg 72b • 3763 LL Soest
Tel. 035 – 6012883
Mail: info@vaarderhoogt.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur.

Levend groen, daar is het ons om te doen

Bij ‘t Vaarderhoogt staat de natuur en álles wat daarin leeft op de eerste plaats. Nergens anders vindt u zoveel variëteit in planten, bomen, heesters en ook moestuinproducten zoals kruiden, groenten en fruit. Ook de tuingrond, voeding en meststoffen zijn waar mogelijk op natuurlijke, ecologische wijze geproduceerd.

De tuin in, steeds weer gezond en lekker

Werken in de tuin, één van de meest ontspannende, verkwikkende bezigheden die je kunt doen. Daar kan geen therapeut tegenop. Dankbaar werk dat steeds weer resulteert in een paradijs(je) waar je kunt genieten van alle leven, alle geuren en alle kleuren. Bij ‘t Vaarderhoogt vindt u alles wat uw tuinhart begeert.

Met een beetje fantasie en onze hulp ...

Wat u ook bedenkt in uw tuin, het is altijd realiseerbaar met het enorme assortiment dat u bij ‘t Vaarderhoogt aantreft. En als u vragen heeft stelt u ze gewoon aan een van onze medewerk(st)ers. Stuk voor stuk bereid om u van dienst te zijn.

‘t Vaarderhoogt is niet zomaar een tuincentrum, maar ook een gezellige pleisterplaats waar tuinliefhebbers alle vier seizoenen in het jaar hun hart op kunnen halen. Het aanbod is altijd overweldigend groot en gevarieerd, de kwaliteit is gewaarborgd hoog en alle medewerk(st)ers zijn erop ingesteld om klanten/gasten van ‘t Vaarderhoogt van dienst te zijn.

Waar bij veel tuincentra het groen op de achtergrond is geraakt, staat het bij ‘t Vaarderhoogt nadrukkelijk op de eerste plaats. De attente kijker ziet onmiddellijk bij binnenkomst dat de enorme zee aan levend tuingoed er altijd onberispelijk bijstaat. Overduidelijk verzorgd door mensen die een grote liefde koesteren voor alles wat groeit en bloeit.
Deze website is er om u een indruk te geven over ons bedrijf, onze kwaliteitsnormen en onze onaantastbare voorliefde voor “levend groen”. Kijk gerust rond.

In het echt bekijken

Wilt u, net als wij, liever de kleuren in het echt zien, de geuren in het echt ruiken kom dan naar tuincentrum ‘t Vaarderhoogt aan de Dorresteinweg in Soest. Onze deuren staan gastvrij voor u open, er is altijd wel wat te zien en/of te doen en onze binnenherberg “De Kastelein” is een culinaire attractie op zich.

Cadeaubonnen van 't Vaarderhoogt. Leuk om te geven, makkelijk te bestellen.

Onze cadeaubonnen zijn een zéér gewaardeerd geschenk bij allerlei gelegenheden. U kunt ze hier online bestellen:

Klik hier verder

Zie ook onze Facebook pagina

Klik hier verder

We worden alsmaar groener

‘t Vaarderhoogt is al decennia lang het groenste tuincentrum van het land. Dat ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze levende producten, maar dat komt ook tot uiting in onze “groene, biologische en ecologische” aanpak.

De natuur op de allereerste plaats.


Lees verder

De lunchherberg van 't Vaarderhoogt

Na zo’n lekkere lange trip langs al het moois op onze binnen- en buitenafdelingen is een bezoekje aan De Kastelein zeker de moeite waard. Vers gemalen koffie en een menukaart vol heerlijkheden.

De handigste route naar
‘t Vaarderhoogt vanuit Utrecht – De Bilt – Bilthoven – Zeist

Komt u vanuit de richting Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Zeist via de Biltseweg, dan kunt u rechtsaf slaan de Wieksloterweg op. Echter hier geldt de maximum snelheid van 30 km. per uur. Bovendien zijn er veel verkeersobstakels.
Het is handiger en comfortabeler als u pas rechtsaf gaat bij de verkeerslichten. Daarna bij de tweede rotonde rechtsaf (bij Keune), dan bent u op de Dorresteinweg. Na ca. 500 m. vindt u ’t Vaarderhoogt.

Agenda Doe Avonden

Met regelmaat organiseren wij zeer gezellige en leerzame Doe-Avonden. WIlt u zo’n avond meemaken, klik dan verder voor alle informatie

Klik hier verder