Snoeidemonstraties

Elk jaar in de
eerste week van de lente.
Schrijf in voor de nieuwsbrief, dan houden wij u op de hoogte van de eerstvolgende demonstraties.

Elk jaar verwelkomen wij de nieuwe lente met een aantal leerzame en gezellige snoeidemonstraties. Via onze nieuwsbrief en publicaties in alle kranten in de regio nodigen wij liefhebbers en geïnteresseerden uit om één of meer demonstraties bij ons op het terrein mee te komen maken.

Twee demonstraties op een dag.
De snoeidemonstraties vinden altijd plaats op zaterdag. De eerste om 11.00 uur en de tweede om 14.00 uur. Beide zijn gratis en vrij toegankelijk. U kunt er bij zijn als u wilt.
Gewoon bij ’t Vaarderhoogt het terrein oplopen en aansluiten bij de groep die u vindt op de demonstratieplek bij de hooiberg.

Alles bij elkaar duurt een snoeidemonstratie ca. één uur. Daarna ontvangt iedereen een bon voor een kopje vers gemalen koffie bij De Kastelein, onze herberg. Heeft u nog vragen, dan kunt u even blijven terwijl anderen al richting koffie vertrekken.

Vaak herhalen wij de snoeidemonstraties een week na de eerste. Dan gecombineerd met het GRATIS testen van uw tuingrond. Als u dat wilt, schep dan op drie plekken in uw tuin wat grond op ca. 20 cm diepte en neem dat mee naar ’t Vaarderhoogt. Medewerkers van ECOstyle staan dan klaar om uw grond te testen. Zij geven u ook advies.