Kerstshow

Zodra onze herfstactiviteiten achter de rug zijn gaan we met man en macht aan de slag om onze kerstshow vorm te geven en in te vullen. Medio oktober zijn we daar mee klaar en nodigen wij u uit voor een bezoek

Bent u ook zo’n liefhebber van de kerstsfeer? Dan mag u de kerstshow van ’t Vaarderhoogt beslist niet missen. Elk jaar weer rijker gevuld en mooier gedecoreerd dan het jaar er voor. WIlt u er als een der eersten bij zijn, abonneer u dan op onze nieuwsbrief, dan ontvangt u tijdig een uitnodiging.

Altijd weer bijzonder
Er zijn altijd meerdere redenen om de kerstshow van ’t Vaarderhoogt te bezoeken. Alleen al ronddwalen tussen al die kerstpracht en de sfeervolle decors is de moeite waard. Doe het, samen met anderen, en maak er een leuke dag van, gecombineerd met een bezoek aan onze herberg De Kastelein.

De tweede reden is de kerstcollectie zelf; natuurlijk rijk gevuld met alle traditionele kerstartikelen, maar ook steeds weer een aantal bijzondere artikelen die uw kerst deze keer weer ander maken dan voorgaande jaren.

Voor zowel de jonge als volwassen kinderen maken we steeds weer een prachtig diarama met complete berglandschappen en een dorp vol activiteit.

Kijk ook bij onze afdeling kerststukken … wereldberoemd in Midden-Nederland en omstreken. Waanzinnig mooie arrangementen die zeer gretig aftrek vinden. Stuk voor stuk artwerk van hoog niveau. Gemaakt door ons eigen “stukken-team”.