Doe-avonden
kerst

De data voor 2019 worden nog bekendgemaakt

DE KERST DOE AVONDEN ZIJN ALTIJD ENORM DRUK BEZOCHT. DE DATA VOOR DIT JAAR WORDEN NOG BEKENDGEMAAKT.

Tijdens deze Doe-avond maakt u een mooi kerststuk voor thuis met allerhande materialen die bij ’t Vaarderhoogt voorhanden zijn.

Wij adviseren u om snel in te schrijven,want zodra wij de data bekendmaken stromen de aanmeldingen binnen.

Als u nog geen abonnement heeft op onze nieuwsbrief dan is het raadzaam om dt nu direct te doen. Dan bent u ook als een van de eersten op de hoogte.

Aanvang en het verloop van de avond
U bent van 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 van start met het avondvullende programa. Wij doen ons best om ieder met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor, maar wij zullen toch trachten om ca. 22.00 uur te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleven de afgelopen jaren, dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op ?
1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het inschrijfgeld betalen.

2. U kunt zich telefonisch opgeven ( 035-6012883 ) , vraagt u dan naar één van onze medewerksters van de plantenkas. Het cursusgeld maakt u dan over op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal deelnemers. Zorgt u er ook voor dat u bij de opgave uw tel.nr. laat noteren, dit om, wanneer nodig, snel met u te kunnen communiceren.

3. U kunt zich ook opgeven middels het onderstaande formulier. Geef dan duidelijk de voorkeursdatum op en eventueel het aantal personen. U krijgt dan binnen 24 uren bericht van ons of deze datum nog beschikbaar is en waneer dit onverhoopt niet meer het geval is, krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Waneer één en ander dan afgesproken is kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Om sneller te kunnen communiceren raden wij u aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

7 + 9 =