Hoogt Zomer
Tuinfeesten

Het derde weekeinde van juni staat altijd in het teken van onze druk-druk-druk bezochte Hoogt Zomer Tuinfeesten. Een cadeautje van ’t Vaarderhoogt aan alle klanten en bezoekers.

Het derde weekeinde van juni staat bij menigeen in de regio als vast item in de agenda. Dan wordt het terrein van ’t Vaarderhoogt grotendeels ingericht als pagodedorp met een beleefplein waar van alles te doen, te zien en te beleven is.

Belevenissen, demonstraties en informatie
In de loop der jaren zijn alle klanten van ’t Vaarderhoogt een soort van familie geworden met mensen die allemaal “iets” hebben met de tuin en de flora en fauna daarin. Met name in het voorjaar kom je ze tegen om de tuin weer op te frissen of in te richten.

Cadeau
Voor al die trouwe klanten en bezoekers met een warm hart voor ’t Vaarderhoogt wordt in het derde weekeinde van juni dit zonnige, kleurrijke familie evenement georganiseerd. Als blijk van waardering van’t Vaarderhoogt.

De twee feestdagen staan steeds in het teken van variatie: vermaak, demonstraties, informatie, muziek en lekker eten en drinken. Zowel jong als oud beleeft er een leuke dag.

Aan entree doen we niet, dus gewoon binnenwandelen en meefeesten. U bent van harte welkom.