Hemelvaartsdag

Het is bijna niet te geloven, maar op Hemelvaartsdag staat bij ons de parkeerplaats hélemaal vol …

‘s-morgens om 07.00 uur.

Allemaal mensen uit de regio en ver daarbuiten om bij ons te ontbijten én om een grote slag te slaan voor de tuin.

Hemelvaartsdag… overal ligt iedereen ‘s-morgens om 07.00 uur nog op één oor. Nou ja, niet overal, want in de omgeving van de Dorresteinweg in Soest ontstaat er zowaar al druk verkeer. Allemaal op weg naar ’t Vaarderhoogt om daar in élk geval voor 08.00 uur aanwezig te zijn.

Ontbijten en tuinshoppen.
Iedereen die tussen 07.00 en 08.00 uur bij ’t Vaarderhoogt arriveert krijgt bij de toegangspoort een bewijsje van aankomst. Met dat bewijsje kan men tot 12.00 uur afrekenen bij de kassa met een algehele korting van 20% op álles. En met álles bedoelen we ook álles, dus ook op planten en artikelen waar al korting op zit. Dat betekent hier en daar dus dubbele korting.

Bent u er bij de volgende keer, dan kunt u zelf bepalen in welke volgorde u te werk gaat: éérst ontbijten (het complete ontbijt kost slechts € 2,50) en daarna inslaan voor de tuin, of juist andersom. Het ontbijt wordt geserveerd tot 10.00 uur en u kunt uw inkopen, mét korting, afrekenen tot 12.00 uur.

Wilt u gewaarschuwd worden voor de volgende Hemelvaartsdag dauwtrap actie, schrijf dan in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij u volledig op de hoogte.