FLEECE HOODIE

(De groene hoodie is uitverkocht)

Heerlijke, warme hoodie met muts. Comfortabel voor extra knusse warmte tijdens winteravonden. In de kleur beige. Universele maat “one size fits all”

Prijs in onze winkel ………………………..VAN € 29,99 VOOR € 19,99

Wanneer u uw hoodie(s) via het formulier bestelt, dan zijn de bezorgkosten afhankelijk van het aantal bestelde artikelen.

Lekkere zachte, warme deken

(De dekens zijn uitverkocht)

Altijd fijn om bij de hand te hebben als een beetje extra comfort en warmte gewenst is. Stelt u voor; kopje chocomel erbij, een lekkere film of een mooi boek en uw avond kan niet meer stuk.

Prijs in onze winkel ………………………..VAN € 20,99 VOOR € 15,99

Wanneer u uw deken(s) via het formulier bestelt, dan zijn de bezorgkosten afhankelijk van het aantal bestelde artikelen.

Met het bestelformulier hieronder kunt u  fleece hoodies  bestellen. Voor uzelf, om weg te geven, of om door ons te laten bezorgen op een door u gewenst adres. Bij een online bestelling vragen wij u om de gegevens hieronder in te vullen. Die gegevens gebruiken wij om uw bestelopdracht uit te voeren. Zodra de opdracht is uitgevoerd worden uw gegevens weer gewist, zodat uw privacy 100% is gewaarborgd.

Hoe verloopt uw bestelling?

Op het moment dat uw bestelformulier bij ons binnenkomt sturen wij u per ommegaande een bevestigings-Email terug met een bestelnummer en het te betalen bedrag. U maakt het bedrag, onder vermelding van het bestelnummer, over op ons rekeningnummer dat tevens op de bevestigingsmail is vermeld. Zodra het bedrag bij ons binnenkomt versturen wij de door u bestelde artikelen.

Bestelformulier fleece hoodies