Doe-avonden Pasen

Dinsdag 26 maart
Woensdag 27 maart
Donderdag 28 maart

DE PAAS-DOE AVONDEN VAN 2019 ZIJN AL GEWEEST. ZODRA DE VOLGENDE GEPLAND ZIJN LATEN WIJ U DAT WETEN. DEZE PAGINA LATEN WE STAAN ZODAT U EEN INDRUK KRIJGT VAN WAT WE SAMEN GEMAAKT HEBBEN.

Tijdens deze eerste Doe-avond van dit jaar maakt u, samen met andere deelnemers, een fantastisch paasstuk. Er zijn leuke passdecoraties ingekocht die u kunt gebruiken en we hebben vast enkele voorbeelden voor u gemaakt ter inspiratie. Leuke variaties, zodat er voor elke smaak wel iets aanwezig is. Schrijf snel in, want de paas-doe-avonden zijn altijd gezellig en gewild.

We werken alleen met materialen van ‘t Vaarderhoogt.

Aanvang en het verloop van de avond
U bent van 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 van start met het avondvullende programa. Wij doen ons best om ieder met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor, maar wij zullen toch trachten om ca. 22.00 uur te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleven de afgelopen jaren, dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op ?
1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het inschrijfgeld betalen.

2. U kunt zich telefonisch opgeven ( 035-6012883 ) , vraagt u dan naar één van onze medewerksters van de plantenkas. Het cursusgeld maakt u dan over op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal deelnemers. Zorgt u er ook voor dat u bij de opgave uw tel.nr. laat noteren, dit om, wanneer nodig, snel met u te kunnen communiceren.

3. U kunt zich ook opgeven middels het onderstaande formulier. Geef dan duidelijk de voorkeursdatum op en eventueel het aantal personen. U krijgt dan binnen 24 uren bericht van ons of deze datum nog beschikbaar is en waneer dit onverhoopt niet meer het geval is, krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Waneer één en ander dan afgesproken is kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Om sneller te kunnen communiceren raden wij u aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

5 + 4 =