‘t Vaarderhoogt vaart een andere koers dan de meeste tuincentra.
Onze bijnaam -DE GROENE NR. 1- is een titel waar wij trots op zijn en die wij dagelijks waar maken.

Het zal u wellicht opvallen dat ‘t Vaarderhoogt geen tuinmeubelen, diervoeders, koloniale meubelen, parasols en dergelijke verkoopt. Dat komt omdat wij al decennia geleden gekozen hebben voor DE LEVENDE TUIN. Per slot van rekening zijn we een tuincentrum en geen woonboulevard vinden wij.

De keus die wij gemaakt hebben heeft er automatisch toe geleid dat wij één van de best gesorteerde tuincentra van het land zijn geworden. Niet alleen omdat onze collectie planten, heesters, bomen, groenten, fruit en kruiden onmetelijk groot en rijk is, maar óók omdat al die natuurlijke rijkdom voortdurend in topconditie verkeert. Kwaliteit derhalve die onder vakmensen bewierookt wordt.

Maar dat is nog lang niet alles, want ook ecologisch en biologisch geven wij de toon aan. Wij proberen voor álles een natuurlijke oplossing te vinden.

Om u een beetje de weg te wijzen hebben wij twee keurmerken laten ontwerpen die garant staan voor het beschermen van natuur en milieu. De poster hier afgebeeld ziet u in het groot terug bij onze toegangspoort en de keurmerkvignetten staan bij de producten.

WE WORDEN ALSMAAR GROENER