Wij bouwen een extra mooie en vooral zéér veilige kerstshow voor u

U heeft het vast al gezien of gehoord; onze beroemde WARME WITTE WINTER WEKEN kunnen we dit jaar niet door laten gaan vanwege de corona-maatregelen en risico’s. Maar wij zouden ‘t Vaarderhoogt niet zijn als we u niet een ander evenement zouden bieden, MAAR DAN MET INACHTNEMING VAN ALLE REGELS T.A.V. UW VEILIGHEID. Wij bouwen een kerstshow zoals die nog nooit heeft plaatsgevonden.

Wij houden u op de hoogte van onze vorderingen. Kijk maar in de diapresentatie hiernaast.

Met de witte pijltjes in de foto’s kunt u naar links of naar rechts voor de volgende of vorige foto

15 Oktober 2020.

We zitten in de derde week van de bouw van de kerstshow. Ondanks dat het een enorme klus is, die bijna niet is te overzien, raken we steeds enthousiaster. Het wordt mooi!!!!!!!!!!!

8 Oktober 2020.

Karrevrachten met stellingen, decoratiematerialen en producten zijn aangevoerd. Hier en daar staan bergen met dozen die allemaal iets bevatten. De indeling van de tent staat vast, er wordt zelfs al gedecoreerd hier en daar. In onze kasruimte zijn zelfs al hoeken klaar.

1 Oktober 2020.

De extra grote evenemententent is geplaatst. We gaan de showkamers plaatsen, zodat u bij uw bezoek een veilige roiute kunt nemen. Het begin is er … we kunnen bijna niet wachten.