Doe-avond 
Bloembakken en
hanging baskets

Donderdag 2 mei

DE BLOEMBAKKEN EN HANGING BASKET DOE AVOND VAN 2019 IS AL GEWEEST. ZODRA DE VOLGENDE GEPLAND STAAT LATEN WIJ U DAT WETEN. DEZE PAGINA LATEN WE STAAN ZODAT U EEN INDRUK KRIJGT.

Tijdens deze Doe-avond kunt u iets van thuis meebrengen om er bij ’t Vaarderhoogt een prachtig bloemstuk van te maken. Een oude kolenkit, een kratje, een pan die u niet meer gebruikt, kortom alles wat u maar kunt verzinnen. Samen maken we er een prachtig stuk van.

Ook maken we op deze avond prachtige hanging baskets die u, met de trots die er bij hoort, thuis een mooie prominente plek kan geven.

Aanvang en het verloop van de avond
U bent van 19.15 uur van harte welkom om eerst even een bakje koffie of thee te nuttigen, wij gaan dan om 19.30 van start met het avondvullende programa. Wij doen ons best om ieder met een prachtig resultaat naar huis te laten gaan en nemen daar alle tijd voor, maar wij zullen toch trachten om ca. 22.00 uur te eindigen, dat dit niet altijd lukt bij iedereen is wel gebleven de afgelopen jaren, dus zal het met name voor die mensen ietsje later worden.

Hoe geeft u zich op ?
1. U kunt zich opgeven bij één van onze medewerksters in de plantenkas. U kunt dan direct het inschrijfgeld betalen.

2. U kunt zich telefonisch opgeven ( 035-6012883 ) , vraagt u dan naar één van onze medewerksters van de plantenkas. Het cursusgeld maakt u dan over op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal deelnemers. Zorgt u er ook voor dat u bij de opgave uw tel.nr. laat noteren, dit om, wanneer nodig, snel met u te kunnen communiceren.

3. U kunt zich ook opgeven middels het onderstaande formulier. Geef dan duidelijk de voorkeursdatum op en eventueel het aantal personen. U krijgt dan binnen 24 uren bericht van ons of deze datum nog beschikbaar is en waneer dit onverhoopt niet meer het geval is, krijgt u gelijk van ons een andere datum toegewezen. Waneer één en ander dan afgesproken is kunt u het cursusgeld overmaken op rek.nr. NL02RABO 0359 9994 17 t.n.v. Heinen Tuincentrum o.v.v. “doe-avond” + datum en eventueel het aantal personen. Om sneller te kunnen communiceren raden wij u aan uw tel.nr. in de mail te vermelden.

Tot ziens,
Het Doe- avond team.

2 + 13 =